infotelecom Connexions que transformen

Transformam la teva empresa amb solucions tecnològiques a mida, flexibles, sòlides i fiables. Som el teu aliat tecnològic de confiança a les Balears, perquè tu puguis concentrar-te en el teu negoci.

Contacta

Menorca

Cerques ofertes d’internet + mòbil a Menorca?

Clica aquí
Mallorca

Cerques ofertes d’internet + mòbil a Mallorca?

Clica aquí

Serveis TIC avançats des de 1995

 • Serveis professionals de connectivitat i telefonia

  Com a operador local de telecomunicacions, oferim totes les opcions per disposar d'una connexió a Internet ultraràpida i segura amb les nostres xarxes de fibra òptica i accessos Wimax – RLAN o DLS – 4G per a les zones sense cobertura de fibra. Per a ubicacions amb alta demanda instal·lam circuits d'Internet d'alta capacitat amb solucions redundants i xarxes privades per connectar de manera segura totes les delegacions d’una mateixa empresa. Els nostres tècnics són especialistes en instal·lacions WiFi per a ús massiu com hotspots públics, i en solucions IP de telefonia i videoconferència per a empreses i l’administració pública, des de centraletes telefòniques i troncals VoIP fins a moderns sistemes de comunicacions unificades Cisco i 3CX.

 • Gestionam íntegrament els teus projectes i serveis web

  Des de 1995 l’equip tècnic de disseny i desenvolupament web treballa i s'actualitza constantment per oferir als nostres clients les solucions més avançades: plataformes de comerç en línia amb motors de reserves adaptats a diferents sectors d'activitat (distribució comercial, allotjament turístic, gestió immobiliària, lloguer de vehicles...), gestió professional de dominis i correu electrònic corporatiu, integració de sistemes CRM i digitalització de processos de negoci adaptats a cada empresa, pàgines web amb arquitectures orientades a SEO i posicionament a cercadors, etc.
  Som agents digitalitzadors del programa Kit Digital, amb solucions a mida per satisfer les necessitats autònoms i pimes de tot tamany.

 • Digitalitza l'empresa al nostre Data Center

  Si cerques un Data Center a Mallorca o a Menorca, tant per a serveis tradicionals d'allotjament (hosting) de pàgines i aplicacions web o un Housing dels servidors de la teva empresa que ofereixi les màximes garanties, compta amb nosaltres! Als Data Centers d’Infotelecom disposaràs a més de solucions de cloud computing i edge computing adaptades a cada necessitat, amb serveis de Storage & Backup de les dades crítiques del teu negoci escalables i protegits amb accessos securitzats. El nostre equip d'enginyers et pot assessorar i dur a terme els projectes de Consultoria TIC per que la digitalització de la teva empresa, amb els nostres serveis, arribi al màxim nivell. I per aoperadors i integradors de solucions TIC, oferim serveis majoristes i IAAS amb el suport d'un equip accessible i expert en infraestructura Cloud.

Contacta amb infotelecom

Per a ampliar informació i estudiar el teu cas en detall

 • Som partners de les firmes tecnològiques més capdavanteres per a integrar-les en les nostres solucions a mida

 • Cisco Partner

  Cisco Partner

 • 3CX Gold Partner

  3CX Gold Partner

 • Google Partner

  Google Partner

 • Microsoft Partner

  Microsoft Partner

 • Mikrotik

  Mikrotik

 • TP-link

  TP-link

 • Unifi

  Unifi

 • Ubiquiti

  Ubiquiti

 • Ripe NCC Member

  Ripe NCC Member

Blog d'infotelecom

Aconsegueix un PC o portàtil segur amb Infotelecom i el Kit Digital!
Actualitat

Aconsegueix un PC o portàtil segur amb Infotelecom i el Kit Digital!

26/06/2024

Red.es ha inclòs Infotelecom al catàleg d'agents digitalitzadors autoritzats per a la categoria "Lloc de treball segur" del Kit Digital....

Llegir més
Més de 10.000 persones segueixen en directe el recorregut de s'homo des Be
Actualitat

Més de 10.000 persones segueixen en directe el recorregut de s'homo des Be

17/06/2024

En només 4 dies des que vam rebre l'encàrrec de l'Ajuntament de Ciutadella, Infotelecom ha implementat el sistema de seguiment de la comitiva ...

Llegir més
La fibra òptica de Ciutadella millora la seguretat de les festes de Sant Joan
Actualitat

La fibra òptica de Ciutadella millora la seguretat de les festes de Sant Joan

11/06/2024

Des del febrer passat, Infotelecom ha estat treballant intensament en el desplegament de fibra òptica al nucli antic de Ciutadella. Aquest esforç no n...

Llegir més

Xarxes de fibra òptica infotelecom cofinançades per la Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament Regional

Ministerio de Industria Una manera de hacer Europa Govern de les Illes Balears