Programa Next Generation

Digitalitza la teva empresa o negoci amb Infotelecom

Aprofita les ajudes per a la transformació digital de la teva empresa

 • Lloc web i presència a internet

  Lloc web i presència a internet INFO-WEB

  Desenvolupament de lloc web corporatiu sobre CMS de infotelecom amb disseny Responsive, ajustos de posicionament i SEU, registre de domini i 12 mesos d'allotjament.

  Preu Web bàsica fins a 6 seccions 960€ + IVA // Web avançada fins a 20 seccions amb blog-notícies i xarxes socials 1960€ + IVA Subvencionable fins a 2000€

 • Comerç Electrònic

  Comerç Electrònic INFO-TIENDA

  Disseny de botiga en línia sobre Prestashop amb catàleg de productes ordenat per categoria, programació a mesura de processos de càrrega massiva o interfície en línia amb sistema de gestió, gestió de mitjans de pagament i d'enviament, backoffice de gestió.

  Preu Preu Mòdul inicial: fins a 200 referències i 2 mitjans de pagament 1660€+IVA // Per cada tram de 100 referències o mitjà de pagament addicional 300€ +IVA Subvencionable fins a 2000€

 • Gestió de clients

  Gestió de clients INFO-INMO / INFO-RENT / INFO-TICKET

  Adaptació i implementació a mesura d'aplicacions cloud de gestió de clients per a diferents serveis (INFO-INMO: immobiliàries i gestió d'immobles, INFO-RENT: lloguer de vehicles i embarcacions, INFO-TIQUET: ticketing i prestació de serveis) amb zona privada per a clients, backoffice de gestió de clients, serveis i oportunitats, informes estàndard i interfícies a mesura amb aplicacions de comptabilitat i pàgines web públiques.

  Preu Mòdul inicial: fins a 10 empleats/usuaris 1660€+IVA // Per cada tram de 10 empleats/usuaris 450€ +IVA Subvencionable fins a 4000€

 • Business Intelligence i Analíticaa

  Business Intelligence i Analítica INFO-CONTROL

  Mòduls addicionals a les aplicacions de gestió de clients de Infotelecom que permeten l'explotació analítica i disseny a mesura de quadres de comandament a partir de la informació de gestió disponible.

  Preu Mòdul inicial: fins a 3 empleats/usuaris i 5 informes preconfigurats: 1260€+IVA // Per cada informe addicional / usuari: 650€ +IVA Subvencionable fins a 4000€

 • Gestió de processos

  Gestió de processos INFO-COMERCIAL

  Solució desenvolupada sobre ERP Odoo que integrada els mòduls de Projectes, Facturació, Vendes i Compres.

  Preu Mòdul inicial: fins a 5 empleats/usuaris 960€+IVA // Per cada usuari addicional 250€ + IVA Subvencionable fins a 6000€

 • Oficina Virtual

  Serveis i eines d'oficina virtual INFO-OFICINA

  Solució desenvolupada sobre ERP Odoo que integrada amb gestor documental en cloud Infotelecom accessibles des de dispositius mòbils: inclou assignació de tasques, calendari, seguiment d'objectius i informes.

  Precio Mòdul inicial: fins a 5 empleats/usuaris 960€+IVA // Per cada usuari addicional 150€ + IVA Subvencionable fins a 12000€

 • Comunicacions segures

  Comunicacions segures INFO-VPN

  Solució VPN com a servei basat en arquitectura de seguretat CISCO sobre connexions Infotelecom o mitjançant client VPN en dispositius portàtils. Inclou panell de control per a la gestió d'usuaris per part de l'administrador de xarxes del client

  Preu Alta VPN corporativa 300€+IVA // Quota anual per usuari 72€ + IVA Subvencionable fins a 125€ per usuari

 • Ciberseguretat

  Ciberseguretat INFO-CIBERSEGURIDAD

  L'objectiu d'aquesta solució és proporcionar seguretat bàsica i avançada per als dispositius dels empleats.

  Preu 125€ + IVA per dispositiu Subvencionable al 100%

 • Gestió de la facturació i factura electrònica

  Gestió de la facturació i factura electrònica INFO-FACTURA

  Integració a l'ERP Odoo del mòdul de facturació electrònica per gestionar els fluxos d'emissió i recepció de les factures de clients i proveïdors, assegurant la digitalització i la securització dels teus processos de negoci.

  Preu Mòdul inicial: fins a 5 empleats/usuaris 960€+IVA // Per cada usuari addicional 250€ + IVA Subvencionable fins a 3000€

 • Lloc de treball segur

  Lloc de treball segur INFO-PUESTO

  Si teniu una microempresa que pertany al segment III, el principal objectiu d'aquesta categoria és proporcionar-vos un lloc de treball segur per tal de potenciar o millorar la vostra productivitat.

  Preu 1000€ + IVA Subvencionable al 100%

Beneficiaris

El Kit Digital va dirigit a pimes i autònoms d'entre 1 i 49 treballadors que compleixin amb els requisits marcats en la convocatòria, segons el segment al qual pertanyin:

 • Segment I 12.000€
  Empreses d'entre 10 i menys de 50 treballadors
 • Segment II 6.000€
  Empreses d'entre 3 i menys de 10 treballadors
 • Segment III 2.000€
  Empreses d'entre 1 y i menys de 3 treballadors i autònoms

Quins són els requisits per a aconseguir el Kit Digital?

 • Ser una petita empresa, microempresa o autònom (entre 1 i 49 treballadors per al Segment I) i complir els límits financers que es defineixen per a cada categoria..
 • Estar registrat en AceleraPyme i realitzar el test digital a la teva empresa..
 • Estar en situació d'alta, tenir l'antiguitat mínima que s'estableix per convocatòria i al corrent de les obligacions tributàries i amb a la Seguretat Social..
 • No estar subjecta a una ordre de recuperació pendent de la Comissió Europea que hagi declarat una ajuda il·legal i incompatible amb el mercat comú, ni incórrer en alguna de les prohibicions previstes en la Llei General de Subvencions, ni haver superat el límit d'ajudes per empresa..

Una vegada concedida l'ajuda, tindràs 6 mesos per a gastar-la en fins a 5 serveis d'1 any de durada..
La subvenció pot cobrir fins al 100% del cost de determinats serveis, fins a un màxim de 12.000 euros.

Sol·licitar informació

Posa't en contacte amb Infotelecom per a sol·licitar més informació

* camps obligatoris
*Nom:
*E-mail:
*Telèfon:
Missatge:
Enviar Informació bàsica sobre protecció de dades
Infotelecom Networks, SL (en endavant, Infotelecom), com a responsable d’aquesta web, l’informa que les dades de caràcter personal que proporcioni omplint aquest formulari seran tractades amb la finalitat d’atendre la seva consulta i enviar-li informació del seu interès. En enviar el formulari, vostè legitima a Infotelecom i dóna el seu consentiment a aquest tractament i registre de les dades. Pot exercir els drets d’ accés, rectificació, limitació i supressió de les dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s’indiquen a la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l’Agència de Protecció de Dades.