Uneix-te a Infotelecom Networks

Treballa amb nosaltres

Envia’ns el teu CV

Cercam als millors professionals de les TIC a Mallorca i a Menorca per a integrar-vos en el nostre equip en constant creixement.

Si aspires a formar part d’un entorn de treball dinàmic, oportunitats de desenvolupament professional i projectes desafiadors, ens encantaria conèixer-te! Envia'ns el teu CV mitjançant aquest formulari i et contactarem:

* camps obligatoris
*Nom:
*E-mail:
*Telèfon:
CV:
Per què vols fer feina a infotelecom?:
Enviar Informació bàsica sobre protecció de dades
Infotelecom Networks, SL (en endavant, Infotelecom), com a responsable d’aquesta web, l’informa que les dades de caràcter personal que proporcioni omplint aquest formulari seran tractades amb la finalitat d’atendre la seva consulta i enviar-li informació del seu interès. En enviar el formulari, vostè legitima a Infotelecom i dóna el seu consentiment a aquest tractament i registre de les dades. Pot exercir els drets d’ accés, rectificació, limitació i supressió de les dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s’indiquen a la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l’Agència de Protecció de Dades.